Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کاشان- ايرنا- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: تعداد روستاهاي بالاي 20 خانوار متصل به خدمات مناسب اينترنتي در ابتداي دولت دوازدهم 25 درصد بود که اکنون به 55 درصد افزايش يافت.

به گزارش ايرنا، محمدجواد آذري جهرمي روز پنجشنبه در حاشيه جلسه شوراي اداري کاشان در گفت و گو با خبرنگاران افزود : ضريب نفوذ اينترنت در روستاهاي بالاي 20 خانوار بايد تا پايان برنامه ششم توسعه به 90 درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت : ضريب اينترنت روستايي در ايران با توجه به شاخص هاي جمعيتي و مساحتي و جغرافيايي مي باشد که در برنامه ششم نيز آمده و اميد مي رود تا پايان امسال به رشد قابل توجهي برسيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به طرح ساخت نخستين پارک گردشگري نجوم کشور در نياسر کاشان از سوي سازمان فضايي تصريح کرد : نياسر يکي از مناطق جغرافيايي مناسب کشور براي نجوم است که مورد توجه سازمان فضايي اين وزارتخانه قرار دارد.
وي هدف از اجراي اين طرح را توسعه نجوم آماتوري کشور به ويژه بين علاقه مندان ذکر کرد که مي تواند نقش بسزايي در توسعه گردشگري منطقه ايفا مي کند.
آذري جهرمي اضافه کرد : ظرفيت هاي زيرساختي فناوري اطلاعات و توسعه گردشگري مبتني بر نجوم در کاشان امروز فعال خواهد شد و اميد مي رود که اين اقدام بتواند در توسعه اين شهرستان و بهبود شاخص هاي اشتغال موثر باشد.
به گزارش ايرنا، شرکت در جلسه شوراي اداري و حضور در همايش نجوم و گردشگري فضاپايه نياسر از ديگر برنامه هاي سفر يکروزه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به شهرستان کاشان است.
کاشان با جمعيت افزون بر 365 هزار نفر در حدود 200 کيلومتري شمال اصفهان واقع شده است.
/6026/6136/8123
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!