Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان گفت: چهارطاقی نیاسر مصداق بارزی از دانش معماری و فناوری ساخت در دوره ساسانی است و همه جامعه نسبت به این اثر فاخر به‌عنوان یک اثر ملی و فراملی احساس مسئولیت می‌کنند.

احمد دانایی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نگاه غیرکارشناسانه، غیرعلمی و غیرتخصصی برخی سازمان‌ها و یا اشخاص با دیدگاه‌های تخصصی و جامع‌نگر منطبق و همراه نیست که زمینه‌های آسیب و تخریب آثار تاریخی را در چنین مجموعه‌هایی رقم خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روز گذشته ۱۰ مرداد عده‌ای بدون هماهنگی، اقدام به تعریض محور مجاور چهارطاقی کردند که با حضور به موقع یگان حفاظت میراث فرهنگی، موضوع مورد پیگیری قرار گرفت و با حکم دادستان کاشان، تا صدور نظر کارشناسی کمیته فنی میراث فرهنگی کاشان این امر متوقف شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان کاشان، تصریح کرد: در راستای تعامل با دستگاه‌های اجرایی و رفع مشکلات مردم، طی دو جلسه با شهردار نیاسر، مقرر شده بود تا در قالب یک تفاهم‌نامه، ضمن احیای محورهای فرهنگی-تاریخی نیاسر توسط شهرداری نیاسر، رفع این گره ترافیکی در شورای فنی منطقه شمال اصفهان بررسی شده و محقق شود.

دانایی‌نیا تأکید کرد: رفع موانع و مشکلات، وظیفه ماست، اما صیانت از تاریخ و مواریث فرهنگی را رسالت خود می‌دانیم، زیرا تکیه بر داشته‌های فرهنگی، افتخار هر ایرانی و بستر ایجاد تحولات گردشگری و اقتصاد پایدار است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

وی گفت: امیدواریم مسئولان دستگاه‌های اجرایی و مردم، به شیوه مطلوب، ضمن پاسداشت میراث گران‌بهای معماری، برای حفظ آثار فرهنگی و تاریخی به اداره میراث فرهنگی کاشان یاری کنند و این امر را وظیفه و دِین خود به گذشته، حال و آینده بدانند.

دانایی‌نیا افزود: تعامل با دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی شهر، شرط لازم و مهمی است که اداره میراث فرهنگی آن را با جدیت دنبال می‌کند و امروز با همه نهادهای شهری و روستایی منطقه، تعامل بسیار مطلوبی داریم، اما حفظ آثار تاریخی، اساس شکل‌گیری این نهاد تخصصی است.

شهر نیاسر در ۲۰ کیلومتری غرب کاشان قرار گرفته و چهار طاقی نیاسر که با نام آتشکده ساسانی خوانده می‌شود در نزدیکی چشمه اسکندریه در یک منطقه توریستی قرار دارد و در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۱۷ با شماره ثبت ۳۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده ‌است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها میراث فرهنگی آثار تاریخی گردشگري اداره میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد

فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از دستگیری سه نفر در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه پس از حفر گودالی به عمق ١٥ متر به منظور کشف اشیای تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان، پس از بازدید از منزل شخصی، سه نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، گفت: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض دو متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش داده و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری کنند.

کد خبر 750746

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟